Beställning av vävprov

Använd er gärna av vår design selector för att se våra markisvävar.

Vi skickar 5 vävprover (markisväv) hem utan kostnad. För att få fri frakt uppge rabattkod 300 i varukorgen för att få fri frakt.

Markisvävarna är tillverkade av Sattler,som är ledande vävtillverkare i Europa. Vävarna är 100 % spinnfärgad akryl för högsta färgäkthet. Väven är även belagd med teflon för att vara så smutsavvisande som möjligt. Bättre markisväv är inte möjlig att få. Har ni funnit väv från Sandatex eller Dickson så har vi dem också till samma pris.Vi syr upp markisväven i önskade mått.

Lumera – Design & kvalitet till samma pris

Denna speciella markisväv, vävd av CBA, en fiber som nyligen utvecklats av Sattler, karaktäriseras av stark färgåtergivning. Den intensiva lystern håller extra länge. Färgens intensitet ökar p.g.a. vävens jämna och kompakta yta. En yta som också minskar smutsens möjligheter att fästa. De smutsavvisande effekten ökas också av Sattlers unika TEXgard-Easy-Clean behandling. Studier visar att upp till 50% mindre smuts fastnar på lumera jämfört med vanlig markisväv. Duken har dessutom en bättre vattenavvisande förmåga.

Design Urban

Väven från Sattler är baserad på dämpade färger som harmoniserar perfekt med olika fasadtyper.. Det speciella med denna nya design är att de traditionella enfärgade tygerna ersätts av ”microstripes“ med unik textur.

Mönstrat & Enfärgat

Vävarna är från Sattlers standard sortiment. Har  ni funnit väv från Sandatex och Dickson har vi även dem i vårt sortiment.