Vi rekommenderar

Populärt

Måttanpassad terrassmarkis, fönstermarkiser och markisväv

1) SVENSKTILLVERKAT: Vi har samarbetat med samma fabrik länge och vi vet att det fungerar med leveranser, kvalité och service och support om olyckan är framme eller hjälp med tekniken.

2) KVALITÉ: Den markis som ni köper skall skruvar och axlar vara av rostfritt-/alt förzinkat stål. Markisvävarna från de etablerade leverantörerna är tillverkade av spinnfärgad akryl, vilket betyder att man tillsatt färgen redan innan man spunnit tråden. Metoden innebär att väven inte bleks. Naturligtvis är vävarna också smuts- och vattenavvisande. På en terrassmarkis är vikarmen den mest utsatta delen. För hög kvalitet ska den tillverkas av aluminiumprofiler och gjutna aluminiumkomponenter, stål är billigare men också betydligt tyngre och inte lika stilfullt som aluminium. Inne i vikarmen sitter de fjädrar som skapar att duken spänns För bästa hållbarhet för armarna är det bästa att använda dyneema band, istället för vajer eller kedja, över knäleden. Materialet är helt oslagbart kvalitetsmässigt.

3) LEVERANS: Vi skickar färdigsydda vävar och markiser inom 10 -15 arbetsdagar och oftast med egna bilar Stockholm, Malmö och Göteborg.

4) INGA DOLDA KOSTNADER: Alla våra priser är inkl.moms och det ingår inga kostnader för att få faktura och priserna är inkl. frakt vid beställningar över 1500 kr.

5) STOR SORTIMENT: Hos oss finner du samma sortiment som hos den lokala markisfirman.

6) UTVALDA LEVERANTÖRER: För att vara konkurrentkraftig är det viktigt att slippa lägga tid och pengar på reklamationer därför har vi noga valt våra leverantörer. Hos oss finner du endast etablerade leverantörer som har lager och support i Sverige.

7) PRISET: Vi har inga säljare och showroom som fördyrar – vår idé är att erbjuda lägst pris på premium markiser och vävar.

 

 

Plisségardiner, rullgardiner och Lammellgardiner

Söker du måttbeställda invändiga solskydd skall du besöka vår systersajt rutproffs.se Där finner du ett stort sortiment av invändiga vävar från sandatex att välja mellan. Rutproffs skickar hem kostnadsfritt vävprover och jämfört med liknande solskydd och kvalité är ambitonen att ha lägst pris.

Välkommen till rutproffs.se för invändiga solskydd.